Making The Quest HD

This forum is for getting help and discussing the main game.

Making The Quest HD

Postby Prickett » Sat Jun 12, 2021 8:19 pm

When you guys were upgrading The Quest Classic to the HD version, did you have to completely recreate the game with the new graphical assets? I assume you didn’t just press a button to change it to HD mode, that just seems too easy lol.
Prickett
 
Posts: 589
Joined: Mon Jul 22, 2013 2:39 am
Location: Georgia, USA

Re: Making The Quest HD

Postby Elendil / Redshift » Mon Jun 14, 2021 11:00 am

All graphics were (re)drawn by hand. There were quite a few programming changes. And some others.

It wasn't a complete new game but it was a lot of work. :)

Here is a non-exhaustive list: viewtopic.php?f=41&t=4204#p11529
User avatar
Elendil / Redshift
Site Admin
 
Posts: 848
Joined: Sun Oct 09, 2011 11:35 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron