Thor's Hammer showing as Island of Heroes

Do you have any technical problems with the game? Look here.

Thor's Hammer showing as Island of Heroes

Postby Geering » Wed Sep 05, 2018 10:41 am

When I go to additional worlds, Island of Heroes - player's home is showing twice. When I click the homepage button, one takes me to the Island of Heroes page, and the other to Thor's Hammer.

I took the boat to Thor's Hammer & it seems to be working fine.

Is it just the description in additional worlds that is wrong, or is this a conflict?
Geering
 
Posts: 12
Joined: Tue Oct 06, 2015 1:26 pm

Re: Thor's Hammer showing as Island of Heroes

Postby Elendil / Redshift » Wed Sep 05, 2018 4:34 pm

Sounds strange. Perhaps something is wrong with Steam?

Or maybe with your disk? I'd recommend doing a disk check.

If there is no problem with that, you might also try deleting everything and reinstalling (saved games and the configuration is kept when you uninstall the game and/or expansions, but you might still want to back them up).

Or you can just ignore it, as it seems there are no problems otherwise. ;)
User avatar
Elendil / Redshift
Site Admin
 
Posts: 686
Joined: Sun Oct 09, 2011 11:35 am

Re: Thor's Hammer showing as Island of Heroes

Postby Geering » Thu Sep 06, 2018 10:18 pm

I found the problem.

I installed the game in another PC, and it downloaded the expansions in a different order.

So now it's Celtic Rift showing up as Hero of Lukomorye III.

The problem seems to be with the second page of additional worlds. For now, only one shows in the second page, and that one seems to pick up the name of the top one in the first page. I suspect this will be a bigger problem when there's more expansions to buy/download, as the second page seems to be copying the first.
Geering
 
Posts: 12
Joined: Tue Oct 06, 2015 1:26 pm

Re: Thor's Hammer showing as Island of Heroes

Postby Catacomber » Fri Sep 07, 2018 3:01 am

I have a lot of expansions installed to travel to so have a second page but everything is working and showing up all right on Steam. All the names are correct or am I misunderstanding the problem you're having? I don't have Island of Heroes installed however.
User avatar
Catacomber
 
Posts: 1238
Joined: Tue Oct 25, 2011 5:20 am
Location: New York City

Re: Thor's Hammer showing as Island of Heroes

Postby Geering » Fri Sep 07, 2018 11:35 am

I attached some screenshots, it should be easier this way.

Image

Image

On the second computer, the order of the expansions is different, but the problem is the same.

Maybe it will fix itself after more expansions are loaded? For the time being, I'm not able to confirm this, of course. Hopefully soon. :D
Geering
 
Posts: 12
Joined: Tue Oct 06, 2015 1:26 pm


Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests